Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış Uyarısı! 10 Mayıs Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 Mayıs tarihli ve hafta sonu hava durumu ile ilgili son dakika açıklamalarını yayınladı. Günlük hava durumu raporuna göre, sıcaklığın mevsim normalleri civarında devam edeceği bekleniyor. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak? Havalar ne zaman ısınacak?

10.05.2019-09:23 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-09:17)

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılanson değerlendirmelere göre; Yurdumuzun kuzey, iç ve doğu kısımlarının parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Çorum, Amasya, Van, Hakkari, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Doğu Torosların sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Rüzgarın Kıyı Ege’de öğle vakitlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerden şiddetli (30-50 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ÖNÜMÜZDEKİ İKİ GÜN YAĞMUR VAR

Son zamanlarda serin günler yaşayan vatandaşlar, hafta sonu planları için hava durumunu merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 5 günlük raporuna göre, ilerleyen iki gün yağmurlu olacak. Pazar günü ise mevsim normallerinin üzerine çıkacak sıcaklığın İstanbul’da 13-23 derece arasında seyredeceği tahmin ediliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal