Meteoroloji'den Kritik Uyarı! 16 Mayıs Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 16 Mayıs tarihli ve hafta sonu hava durumu ile ilgili son dakika açıklamalarını yayınladı. Günlük hava durumu raporuna göre, sıcaklığın mevsim normalleri civarında devam edeceği bekleniyor. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak? Havalar ne zaman ısınacak?

16.05.2019-11:29 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-11:22)

Ülke genelinde ilkbahar mevsimi pek çok bölgede sağanak şeklinde geçiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı bölgelerin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kısımları, Kütahya, Manisa, Eskişehir, Çankırı, Nevşehir, Yozgat, Kırşehir, Kırıkkale, Kayseri ile Ankara'nın kuzey çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Marmara’nın kuzey ve doğusu, Karadeniz kıyıları ile İç Ege'de sabah ve gece vakitlerinde yer yer pus ve sis hadisesi tahmin ediliyor..

SAĞANAK UYARISI  

Yurdun pek çok ilinde sis, pus ve yağmur tahmin ediliyor. Hafta sonu İstanbul’da aralıklarla sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava durumu ise şu şekilde: 

İSTANBUL °C, 24°C
Parçalı ve çok bulutlu

ANKARA °C, 30°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 28°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

ANTALYA °C, 28°C
Az bulutlu ve açık

ZONGULDAK °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra çok bulutlu

TRABZON °C, 23°C
Parçalı ve az bulutlu

ERZURUM °C, 24°C
Parçalı ve az bulutlu

ŞANLIURFA °C, 39°C
Az bulutlu ve açık

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal