Meteorolojiden İstanbullulara Sağanak Yağış Uyarısı

Dün Kocaeli, Sakarya ve Bileceği etkisi altına alan sağanak yağış Cumartesi günü İstanbul'u da etkisi altına alacak. Meteoroloji İstanbulluları uyardı.

17.08.2019-09:33 - (Son Güncelleme: 17.08.2019-13:01) Meteorolojiden İstanbullulara Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji İstanbulluları sağanak yağış konusunda uyardı. Yetkililer, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli davranılması konusunda uyarı yaptı. 

EDİRNE'DE HAYAT FELÇ OLDU

Edirne'de kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kentte kuvvetli sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokakları su bastı. Su birikintilerinin trafik akışına engel olması nedeniyle İlhami Ertem ile Muammer Aksoy Caddeleri ve bazı tali yollar trafiğe kapatıldı. Suların biriktiği bazı alt geçitlerde mahsur kalan araçlar çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.

KUM TORBALARIYLA ÖNLEM ALINDI

Koca Sinan Mahallesi'ndeki bir özel hastanede acil servis girişine kum torbaları yerleştirilerek korunaklı bölge oluşturuldu. Yerleştirilen kum tobaları hastanenin girişini bir süre korudu. Yağışın artmasıyla hastanenin girişi sular altında kaldı. Yolların su altında kalması nedeniyle araçlar trafikte güçlükle yol aldı. Bazı sürücüler araçlarını bırakıp yola yaya olarak devam etti. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal