Meteoroloji'den İstanbul İçin Uyarı!

Son dakika haberine göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre, İstanbul’da gelecek bir hafta boyunca yağış beklenmiyor. Havanın çoğunlukla parçalı ve az bulutlu olması tahmin ediliyor.

11.05.2020-12:47 - (Son Güncelleme: 11.05.2020-12:40) Meteoroloji'den İstanbul İçin Uyarı!
Son dakika haberine göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre, İstanbul’da gelecek bir hafta boyunca yağış beklenmiyor. Havanın çoğunlukla parçalı ve az bulutlu olması tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının Çarşamba günü bir günlük serinleme haricinde, hafta boyunca yükseleceği ve 30 derece ve üzerine çıkacağı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen açıklamada yurt genelinde hava sıcaklıklarının bu hafta hissedilir derecede artışla mevsim normallerinin 6-10 derece üzerinde olması beklendiği belirtildi. İstanbul’da da gelecek bir hafta boyunca yağış öngörülmediği ifade edildi. Havanın çoğunlukla parçalı ve az bulutlu olması tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının Çarşamba günü bir günlük serinleme haricinde, hafta boyunca yükseleceği ve İstanbul’da da 30 derece ve üstüne çıkacağı bekleniyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal