Meteoroloji'den Hava Durumu Raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü raporlarına göre, 7 Nisan Cumartesi günü (yarın) ve 8 Nisan Pazar günü İstanbul ve Marmara'nın batı kısımları başta olmak üzere tüm bölgelerde yağış tahmin ediliyor.

06.04.2018-10:14 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-10:06) Meteoroloji'den Hava Durumu Raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 günlük hava durumu raporu açıklandı. Rapora göre, yarın ve pazar günü İstanbul'da ve Marmara'nın batısı başta olmak üzere bütün bölgede zaman zaman sağanak yağış tahmin ediliyor. Yağışların 9 Nisan Pazartesi günü yerini artan sıcaklığa bırakacağı ifade ediliyor.

Batı bölgelerin parçalı ve zaman zaman çok bulutlu, gece vakitlerinde Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale yakınları ile Balıkesir'in batı bölgelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer kısımların az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Sabah vakitlerinde Marmara'nın doğusu ile Batı ve orta Karadeniz kıyı taraflarında yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının yurt çapında yükselerek mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın, bilhassa kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege ve Akdeniz Bölgesinde güney ve güneybatı taraflarından hafif ara sıra orta şiddette, gece vakitlerinden sonra Marmara'nın batısında şiddetlice (30-50 Km/saat) esmesi bekleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal