Meteorolojiden 'Gaz Salınımı' Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Tuzla'daki fabrika yangınından sonra atmosfere salınan gazların bu gece geç saatlere kadar Türkiye’yi etkisi altında bırakacağını açıkladı.

19.09.2019-16:47 - (Son Güncelleme: 19.09.2019-16:37) Meteorolojiden 'Gaz Salınımı' Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Tuzla'daki fabrika yangınından sonra atmosfere salınan gazların bu gece geç saatlere kadar Türkiye’yi etkisi altında bırakacağını açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Tuzla Orhanlı Deri Organize Sanayi Bölgesi Deri Yan Sanayi Sitesi'ndeki fabrikada dün meydana gelen yangınla alakalı Twitter hesabından şöyle bir açıklama gerçekleştirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Tuzla Orhanlı Deri Organize Sanayi Bölgesi Deri Yan Sanayi Sitesi'ndeki fabrikada dün meydana gelen yangınla alakalı açıklamada tam olarak şu ifadelere yer aldı:

"Tuzla’da meydana gelen yangın neticesinde atmosfere karışan kirletici emisyonların bu gece geç saatlere kadar Türkiye’yi terk edeceği tahmin edilmektedir. Cuma günü beklenen yağışlar nedeniyle ülkemizin herhangi bir bölgesinde olağan dışı bir etki öngörülmemektedir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal