Meteoroloji'den Fırtına Ve Don Uyarısı

Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Antalya çevrelerinde yağmur ve sağanak, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında fırtına tahmin ediliyor.

13.02.2019-08:41 - (Son Güncelleme: 13.02.2019-16:26) Meteoroloji'den Fırtına Ve Don Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakka açıklamalara göre, Türkiye'nin iç ve batı bölgelerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege (Afyonkarahisar hariç), Batı Akdeniz, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Karabük çevreleri ile Mersin'in kuzey bölgelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

Yağışların, Marmara'nın güneyi ve Kıyı Ege ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Antalya yakınlarında yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Akdeniz’in iç kısımlarında yüksekleri ile Edirne ve Kırklareli çevrelerinde karla beraber yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

BUZLANMA VE DON OLAYI BEKLENİYOR

Bununla beraber, gece ve sabah vakitlerinde İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Rüzgarın ise Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında gece vakitlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu taraflarından şiddetli ve yer yer fırtına şeklinde (80-100 kilometre/saat) eseceği tehmin ediliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal