Meteorolojiden Bazı Bölgelere Sağanak Uyarısı

Meteorolojiden yansıyan verilere göre günlük hava durumu tahminlerini sizler için derledik. Bu doğrultuda aktarılan bilgiye göre ülkenin bazı kesimlerinde kuvvetli yağış kendini gösterecek.

27.08.2020-08:11 - (Son Güncelleme: 27.08.2020-09:10) Meteorolojiden Bazı Bölgelere Sağanak Uyarısı
Meteorolojiden alınan son verilere göre Doğu Karadeniz kıyı kesimi, Osmaniye, Ardahan illeri ile Hatay'ın kuzeybatısı, Adana'nın kuzeyi, Iğdır'ın güneyi, Ağrı, Van ve Hakkari'nin doğusunda sağanak yağış bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı kesimi, Osmaniye, Ardahan illeri ile Hatay'ın kuzeybatısı, Adana'nın kuzeyi, Iğdır'ın güneyi, Ağrı, Van ve Hakkari'nin doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık olması öngörülüyor.

Sıcaklıklarda önemli bir düşüşün söz konusu olmayacağı belirtildi, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında etkili olması bekleniyor.

Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyılarında güney yönlerden hafif, ara sıra orta şiddette ilerlemesi tahmin ediliyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal