Meteoroloji'den 9 İle Uyarı! Şiddetli Yağışlar Geliyor

Meteoroloji'den 9 ile uyarı geldi. Yapılan açıklamada İstanbul'un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Düzce, Zonguldak ve Bartın civarı ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinde kuvvetli sağanak yağışların beklendiği bildirildi.

24.09.2018-11:15 - (Son Güncelleme: 24.09.2018-11:08) Meteoroloji'den 9 İle Uyarı! Şiddetli Yağışlar Geliyor

Meteoroloji tarafından yayınlanan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey taraflarının parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren İstanbul'un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Düzce, Zonguldak ve Bartın civarı ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinin bölgesel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer tarafların az bulutlu ve açık olacağ düşünülüyor.

KARADENİZ'E KUTUP SOĞUKLARI GELİYOR

Öte taraftan Türkiye'nin kuzey bölgeleri kutuplardan gelen soğuk havanın etkisi altına girecek. Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan açıklamada, "Karadeniz Bölgesi olarak Salı gününden sonra oldukça serin olan yağışlı havanın etkisi altına gireceğiz. Aşırı fazla deniz suyu sıcaklığı anomalisine sahip Karadeniz ile kutuplardan gelen soğuk havanın etkileşimine hep beraber şahit olacağız" denildi.

SICAKLIKLARDA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir farklılık olmayacağı düşünülüyor. Rüzgarın ise çoğu zaman kuzey taraflardan, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı taraflardan hafif, bazen orta şiddette eseceği düşünülüyor.

Bazı şehirlerde tahmin edilen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şu şekilde:

Ankara: Parçalı bulutlu 31

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Anadolu yakası sağanak yağışlı. Bu sabah saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor. 27

İzmir: Az bulutlu 32

Adana: Parçalı ve az bulutlu 34

Bursa: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Bu sabah saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor. 31

Antalya: Az bulutlu 31

Samsun: Parçalı bulutlu 27

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 26

Erzurum: Parçalı bulutlu 23

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 34

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal