Meteoroloji'den 10 İlçe İçin Önemli Uyarı Geldi

Meteoroloji'den İstanbullulara bir uyarı daha geldi. Özellikle Sarıyer, Beşiktaş, Beykoz, Şile, Ümraniye, Üsküdar, Maltepe, Kartal, Pendik ve Tuzla'da sel riski bulunduğu bildirildi.

13.09.2018-18:26 - (Son Güncelleme: 13.09.2018-18:19) Meteoroloji'den 10 İlçe İçin Önemli Uyarı Geldi

Meteoroloji İstanbul'da akşam saatlerinde başlayacak yağışlar için uyarı yaptı. Özellikle; Sarıyer, Beşiktaş, Beykoz, Şile, Ümraniye, Üsküdar, Maltepe, Kartal, Pendik ve Tuzla ilçelerinde sel olasılığı bulunduğunu bildirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), şehirde beklenen gök gürültülü sağanak geçişlerine karşı uyarı yaptı.

AKOM'dan gerçekleştirilen açıklamaya göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden elde edilen bilgiler ışığında, İstanbul'da bugün öğle saatlerinden sonra il çapında gök gürültülü sağanak yağışların olacağı düşünülüyor.

YAĞIŞIN CUMA AKŞAMINA KADAR DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

Yağışların akşam saatlerinden başlayarak şiddetini arttıracağı ve cuma günü akşam saatlerine dek çok şiddetli, kuzey bölgelerinde ise kuvvetli olacağı, metrekareye 60-90 kilogram yağış yağacağı düşünülüyor.

Gerçekleştirilen meteorolojik uyarı çerçevesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı önlemlerini aldı.

İtfaiye, Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, İSKİ, Zabıta, Atık Yönetimi, Park Bahçeler Daire Başkanlığı, İBB Trafik Müdürlüğü, 153 İBB Yerinde Çözüm birimleri, önemli yerlerde olası göllenmelere karşı alarma geçti.

Birimler ana arterlerde, yollarda kanal temizleme, mazgal açma çalışmalarını devam ettiriyor. İlçe belediyeleri de konu ile alakalı uyarıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal