Meteoroloji Uyardı! Bu Bölgelerde Yaşayanlar Dikkat

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Niğde, Kayseri, Çankırı, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan ve Bingöl yakınlarında sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

19.10.2018-09:30 - (Son Güncelleme: 19.10.2018-09:24) Meteoroloji Uyardı! Bu Bölgelerde Yaşayanlar Dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son rraporlarına göre; ülke çapının parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu’nun güneyi ve batısı, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ve doğusu ile Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Niğde, Kayseri, Çankırı, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan ve Bingöl çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun batısı ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde toz taşınımı ile beraber, Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey Ege'nin iç kısımları, Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz kıyı bölgelerinde yer yer sis ve pus hadisesinin yaşanması tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre, hava sıcaklığında hissedilir bir değişiklik yaşanmayacağı, yağış alan bölgelerde  1 ila 3 derece kadar sıcaklığın düşeceği ve ülke çapında mevsim normalleri civarında olacağı bekleniyor. Rüzgar, özellikle güney, Marmara ve Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu taraflarından hafif, ara sıra orta şiddette eseceği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal