Meteoroloji Müjdeyi Verdi! Sıcaklıklar Artıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada hava sıcaklığının yarın Marmara Bölgesi'nde 2-6 derece artacağı belirtildi.

28.01.2019-21:12 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-21:08) Meteoroloji Müjdeyi Verdi! Sıcaklıklar Artıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre, yurt genelinin yarın parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege, Doğu Anadolu'nungüneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Edirne, Çanakkale, Antalya, Kars,Erzurum, Ağrı, Iğdır ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞUDA KAR BEKLENİYOR

Kars, Erzurum, Bitlis, Muş, Hakkari, Van ve Ağrı çevrelerinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde beklenen yağışların, Muğla ve Şırnak çevrelerindekuvvetli sağanak, Hakkari, Şırnak'ın doğu kesimlerinin yüksekleri ile Van'ıngüney ilçelerinde yer yer yoğun kar (20 cm üzeri) şeklinde olacağı öngörülüyor.

ÇIĞ TEHLİKESİNE KARŞI UYARI

Bu gece ve yarın sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sisve pus bekleniyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nin güneydoğu kesimlerinde ise çığ tehlikesibulunuyor.

MARMARA'DA SICAKLIKLAR ARTIYOR

Hava sıcaklığının yarın Marmara Bölgesi'nde 2-6 derece artacağı, diğer bölgelerde ise önemli bir değişiklik olmayacağı belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal