Meteoroloji 5 İli Uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafında yapılan son değerlendirmelere göre, Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman'ı içeren bölgede yarın sabah vaktine kadar havanın sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

24.10.2018-09:55 - (Son Güncelleme: 24.10.2018-10:27)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafında yapılan son değerlendirmelere göre, Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman'ı içeren bölgede yarın sabah vaktine kadar havanın sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların Adıyaman, Tunceli ve Bingöl yakınlarında şiddetli olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 1-3 derece altında olacaüı tahmin edilen 5 ilde, rüzgarların güneybatı taraflarından şiddetli, yer yer kısa süreli fırtına şeklinde eseceği düşünülüyor.

Yağışların Adıyaman, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde şiddetli olması, rüzgarın ise bölge çapında güneybatı taraflarındn şiddetli yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal