Mersin'deki Feci Kazada Ölü Sayısı 5'e Yükseldi

Mersin'de S.K. yönetimindeki şeftali yüklü kamyonetin kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan 1 kişi daha tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

31.08.2019-11:12 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-11:09) Mersin'deki Feci Kazada Ölü Sayısı 5'e Yükseldi

Kaza öğlen saatlerinde, merkez Toroslar ilçesi Aslanköy yol ayrımında gerçekleşti. Üzerinde tarım işçilerinin de bulunduğu şeftali yüklü 33 BKH 36 plakalı kamyonet, sürücüsünün virajı alamaması üzerine şarampole uçtu.

Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans gönderildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından çevre hastanelere sevk edildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

ÖLÜ SAYISI 4'E YÜKSELDİ

Mersin'de şeftali yüklü kamyonun kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu gerçekleşen trafik kazasında yaralanan 2 kişi daha tedavi gördüğü hastanede öldü.

Böylece kazada ölü sayısı 4'e yükseldi. Kazada yaralanan 11 kişinin ise tedavisinin devam ettiği bildirildi. Ölenlerin kimlikleri ise belirlenmeye çalışıyor.

'ÖLÜ SAYISI 5'E YÜKSELDİ'

Mersin'de S.K. yönetimindeki şeftali yüklü kamyonetin kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan 1 kişi daha tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ölü sayısının 5’e yükseldiği kazaya ilişkin jandarmanın soruşturması sürerken, yaşamını yitirenlerin N.K., N.T., M.T., M.K. ve Ş.Ö. olduğu öğrenildi.

Yaralılardan 3'ünün taburcu edildiği, diğer 7 yaralının ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal