Mersin'de Polis ve Zabıta Ekipleri, 170 Kilo Bozuk Eti İmha Etti

Mersin'in Akdeniz ilçesinde tüketime çıkarmak üzere hazırlanmış 170 kilogram bozuk et,polis ve zabıta ekipleri tarafından imha edildi.

06.02.2020-13:25 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-16:21)

Mersin'in Akdeniz İlçe Zabıta Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Siteler Mahallesi 160. Cadde'sinde yaptıkları teftişte, 01 MA 4755 plakalı hafif ticari aracın önünü kesti.

Zabıta ve polis ekipleri, aracı aradıklarında, pazara sürülmek için hazırlanmış, ağır koku yayan 170 kilogram et teşhiş etti.

YOK EDİLDİ

Akdeniz İlçe Tarım Müdürlüğü'nde görev alan veterinerin yaptığı teknik kontrolde, etlerin insan sağlığına zarar verecek seviyede bozuk olduğu ve yok edilmesi gerektiğini belirledi. El konulan 170 kilogram et yok edildi.

SURİYELİ ÇIKTI

Menşei belirsiz 170 kilo bozuk ve kokmuş etin sahipleri oldukları saptanan Suriyeli Ali S. ve Yahya İ. ile ilgili hukuki işlem başlatıldı. Açıklamada fikirlerine yer verilen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Kim olursa olsun, halkın sağlığı ile oynayanlara kesinlikle müsamaha göstermeyeceğiz. Gerekli tüm yasal müeyyideleri uygulayacağız. Halkın sağlığıyla oynayan kişilere karşı gereken kontrol ve denetimlerinin artarak devam edecek." şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal