Mersin'de Genç Kadın Tehdit Edilip Tecavüze Uğradı!

Mersin'de 18 yaşındaki N.P., eski erkek arkadaşı tarafından tehdit edilip, tecavüze uğradı. Bunun sonucu olarak 1 yıldır cinsel yolla bulaşan HPV virüsü taşıyıcısı olduğunu belirten genç kız, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

02.09.2020-11:40 - (Son Güncelleme: 02.09.2020-11:13) Mersin'de Genç Kadın Tehdit Edilip Tecavüze Uğradı!

Mersin’in Erdemli ilçesinde ikamet eden 18 yaşındaki N.P., 2019 yılı şubat ayında tanıştığı H.G.(23)  tarafından cinsel saldırıya uğradı.

N.P., bir dönem sevgilisi olan H.G.'den ayrılmak isteyen genç kadın, ilişkiyi bitirmek istemeyen H.G.'nin tehditlerine maruz kaldı.

Olayın detaylarına göre, erkek arkadaşı N.P'nin gizlice çektiği görüntüler ile şantaj yapmaya başladı. Ayrıca içeceğine uyku ilacı katıp, cinsel saldırıda bulundu.

''BANA İLAÇ VEREREK TECAVÜZ ETTİ''
Bunun üzerine bu senen haziran ayında savcılığa suç duyurusunda bulunan ve 1 yıldır cinsel yolla bulaşan HPV virüsü (Human papilloma virus-İnsan papilloma virüsü) ile mücadele ettiğini söyleyen N.P.,

''H.G. ile geçen yıl sevgili olduk ve birlikte olduk. Gizlice kaydetmiş. Ayrılmak istediğimde 'Elimde görüntülerin var' diyerek, tehdit etti. Görüntüleri bana gönderdi.

'Evime gelmezsen görüntüleri ailene yollarım, internete yayarım' diyerek, şantaj yaptı. Korkup evine gittim. Bana ilaç verip uyutarak, tecavüz etti. Daha sonra virüs kaptığımı öğrendim, 1 yıldır tedavi görüyorum. Savcılığa giderek suç duyurusunda bulundum.''

''ARTIK SUSMAK İSTEMİYORUM''
Adaletin yerini bulmasını söyleyen N.P., şu sözleri söyledi: ''Bugüne kadar hep korkup, sustum ama artık susmak istemiyorum. Can güvenliğim yok. Uzaklaştırma kararı verildi ama fayda etmiyor. Ailesi, arkadaşları her gün arayarak, mesaj atarak tehdit ediyor.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal