Mersin'de Büyük Vurgun! 65 Kişi Yakayı Ele Verdi

Mersin'de ortalama 2 bin kişi ile ilgili rapor hazırlanarak 25 milyon liralık ilaç vurgunu gerçekleştiren çeteye ilişkin operasyonda 65 kişi yakalandı.

10.10.2018-12:45 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-12:40) Mersin'de Büyük Vurgun! 65 Kişi Yakayı Ele Verdi

Mersin'de ortalama 2 bin kişi ile ilgili rapor hazırlanarak 25 milyon liralık ilaç vurgunu gerçekleştiren çeteye ilişkin operasyonda 65 kişi yakalandı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden ekipler, ortalama 1 senedir yürütülen soruşturma bünyesinde eczane sahipleri, eczane kalfaları, hastanelerin bilgi işlem görevlilerinin de içinde yer aldığı 84 kişinin yakalanması için operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda 65 kişi güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Yapılan incelemede çetenin, ilaç kullanan vatandaşlarıdan habersiz rapor hazırlayarak reçete yazdırıp, bu reçetelerle aldıkları ilaçları satarak 25 milyon lira vurgun yaptıkları, kamu zararının ise 100 milyon lirayı bulabileceği ifade edildi.

Yakalanan 65 vatandaşın sorgulama işlemlerine başlandığı ve gözaltına alınan isimlerin çoğalacağına yönelik açıklama yapıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal