Mersin'de 5 Bin Ekmek Alan Hayırsever, İhtiyaç Sahiplerine Yardım Etti

Mersin'de hayırsever bir vatandaş, Büyükşehir Belediyesi'nin MER-EK ekmek büfesindeki 5 bin ekmeği satın aldı. Ekmekler ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

15.04.2020-12:17 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-15:10)

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görülürken, birçok ihtiyaç sahibi vatandaş bu dönemde zorluk yaşadı. İhtiyaç sahiplerinin yardımına ise devlet ve hayırsever vatandaşlar koştu. İhtiyaç sahiplerine birçok destek sağlanırken, son olarak Mersin'de bir hayırsever, Büyükşehir Belediyesinin MER-EK ekmek büfesinde bulunan 5 bin ekmeğin ücretini ödedi ve ekmekleri satın aldı. Hayırsever vatandaş bu ekmeklerin ise ihtiyacı olan insanlara dağıtılmasını istedi. 

"BÜTÜN ÜLKEDE VE DÜNYADA SIKINTI VAR"

Büfe çalışanı Arzu Tekin konu ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Tekin, güzel bir olay için bulunduklarını vurguladı ve "Virüs nedeniyle bütün ülkede, dünyada büyük bir sıkıntı var. Bu, bizi maddi olarak çok etkilemiş durumda. Halkımızın içerisinde maddi imkansızlıklar yaşayan insanların sayısı çoğaldı. Bağışta bulunan vatandaşımız, belediyenin ekmekleri daha hijyenik ve çok daha güvenli olduğu için bizleri tercih etti." dedi.

"ONLAR İÇİN GÜZEL BİR GÜN OLDU"

Hayırsever vatandaşın örnek teşkil etmesini arzuladıklarını aktaran Tekin, "Bugün onlar için güzel bir gün oldu. Hayırsever vatandaşımız da örnek teşkil etmesini diliyor. Bizim de arzumuz bu yönde. İnşallah devamı gelir." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal