Mersin Millet Bahçesi İhalesi Gerçekleştirildi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, içerisinde millet kıraathanesinin de bulunacağı 46 bin 500 metrekare sahada oluşturulacak Mersin Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

20.02.2019-13:17 - (Son Güncelleme: 21.02.2019-14:44) Mersin Millet Bahçesi İhalesi Gerçekleştirildi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, içerisinde millet kıraathanesinin de bulunacağı 46 bin 500 metrekare sahada oluşturulacak Mersin Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

TOKİ'nin yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin tüm şehirlerinde uygulamaya geçirilmeye başlanan ve illerin çehresinde önemli değişiklik meydana getiren millet bahçeleri projelerinin ihaleleri için çalışmalara ara verilmeden devam ediliyor.

İHALE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu doğrultuda Mersinlileri yeşile boğacak millet bahçesinin ihalesi de gerçekleştirildi. 47 firmanın yer aldığı ihalede, değerlendirme sürecinden sonra ihaleyi alan firma, 200 günde projeyi bitirecek.

YENİ BİR SOSYAL YAŞAM ALANI

Bitki ve peyzajıyla Mersin'e yeni bir renk katacak proje, sosyal donatı alanları, yeşili, millet kıraathanesi, yürüyüş parkurları, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı sunacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal