Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti'ye Geçiyor

MHP'den aday gösterilmediği için istifa eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti'ye geçeceğini açıkladı. Kocamaz yerel seçimlerde de aday olacağını sinyallerini verdi.

04.12.2018-10:19 - (Son Güncelleme: 04.12.2018-11:48)

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, sosyal medya sayfasından, İYİ Parti saflarına katılacağını duyurdu. Kocamaz, "Mersin'e ve Mersinliye olan inanç, güven ve muhabbetimizle, hizmetlerimizin sürmesi için yeni bir yol açıyor, İYİ Parti saflarında yolumuza devam ediyoruz" dedi.

20 KASIM'DA MHP'DEN İSTİFA ETTİ

MHP tarafından tekrar Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday seçilmeyen Burhanettin Kocamaz, 20 Kasım'da yaptığı basın toplantısında, 50 senedir mücadelesini verdiği MHP'de politika üretmenin gittikçe kötüleştiğini ve izlenen politikaları vatandaşa anlatamadığını söyleyerek partisinden istifa etmişti.

İYİ PARTİ'YE KATILACAĞINI AÇIKLADI

Tarsus ilçesinde de 4 dönem belediye başkanlığı yapan Kocamaz, sosyal medya sayfasından, İYİ Parti saflarına katılacağını duyurdu. Mersin'e ve Mersinliye hizmet için tekrar yola çıktıklarını söyleyen Kocamaz, açıklamasında şunları söyledi:

"ÇAĞRILARINIZA SESSİZ KALMAYIP YENİDEN YOLA ÇIKIYORUZ"

"Bugün hepimiz ve Mersinimiz için önemli bir karara tanıklık edeceğiz. Bizi hizmet yolundan geri çevirme, birbirimizden ayırma, sevgi bağlarımızı koparma, vefa duygularını rafa kaldırarak milletimizle aramıza set çekme, hizmetlerin önünü keserek, Mersin'i hiçe sayma uğraşlarına karşın sizlerin 'yola çık, yol açık' biçiminde sloganlaştırdığınız çağrı, istek ve ısrarlarınıza sessiz kalmayıp sizlere olan tam güvenimizle hak, hukuk ve adalet için, Mersin'e ve Mersinli'ye olan inanç, saygı, sevgimiz ve bütün samimiyetimizle kaldığımız yerden eksik hizmetlerimizi sona erdirmek için tekrar yola koyuluyoruz."

"YOLUMUZA İYİ PARTİ SAFLARINDA DEVAM EDİYORUZ"

Atatürk'ün azim, cesaret ve kararlılığı, Alparslan Türkeş'in de ülkücü edep ve terbiyesi kapsamında yeni bir yol açıldığını ifade eden Kocamaz, açıklamasının ilerleyen kısmında şu sözlere yer verdi; "Biz biliyoruz ki; Türk Milleti'ne üye olanlar, ona karşı sadakat hissi besleyen ve 'Türk milliyetçisiyim' diyenler vazifeden kaçmazlar, kaçamazlar! ve engeleri aşmak için 'Ya bir yol bulurlar veya bir yol açarlar'. Biz de bugün Mersin'e ve Mersinliye olan inanç, güven ve muhabbetimizle, hizmetlerimizin sürmesi için yeni bir yol açıyor, İYİ Parti saflarında yolumuza devam ediyoruz. Rabbim aldığımız bu kararı Mersinimiz, milletimiz ve bizler için hayırlı eylesin. Rabbim Hepimizin yar ve yardımcısı olsun."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal