Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Merasim Sokak Faili Etkisiz Hale Getirildi

Ankara’da 29 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Merasim Sokak terör saldırısını gerçekleştiren terör örgütü üyesi etkisiz hale geldiği öğrenildi.

03.05.2018-16:15 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-16:11) Merasim Sokak Faili Etkisiz Hale Getirildi

Ankara’da 29 kişinin hayatını kaybettiği Merasim Sokak’ta gerçekleştirilmiş olan terör saldırısının iddianamesinde şüpheliler arasında adı geçen bölücü terör örgütü PKK’nın sözde askeri konseyi üyesi Menafi Beyazıt’ın, Şırnak’ta icra edilen bir operasyonda etkisiz hale getirildiği ortaya çıktı.

Merasim Sokak saldırısının faili Menafi Beyazıt Şırnak’ta etkisiz hale getirildi!

Ankara’nın merkez Çankaya ilçesi Merasim Sokak’ta 17 Şubat 2016’da gerçekleştirilen ve 29 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan terör saldırısı ile ilgili hazırlanmış olan iddianamede adı şüpheliler arasında geçen teröristin Şırnak’ta icra edilen operasyon sırasında etkisiz hale getirildiği ortaya çıktı.

“Dr. Savaş Botan” kod adlı Menafi Beyazıt isimli teröristin, 27 Temmuz 2017’de, Şırnak kırsalında icra edilen bir hava operasyonu sırasında etkisiz hale getirildiği belirlendi. Teröristin, terör örgütü PKK’nın sözde askeri konseyi üyesi olduğu da öğrenildi.

Ankara’da Genelkurmay Başkanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve askeri lojmanların yakınında bulunan Merasim Sokak’ta askeri servis aracının oradan geçtiği sırada bomba yüklü otomobilin patlatılması sonucu 29 kişi hayatını kaybetmiş, 61 kişi de yaralanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;