Meral Akşener'e İzmir'de Soğuk Duş!

İYİ Parti lideri Akşener, partisince İzmir'in Bergama ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde büyük hüsran yaşadı.

10.06.2018-22:45 - (Son Güncelleme: 10.06.2018-22:48)

Seçime sayılı günler kala siyasi partiler ve cumhurbaşkanı adayları seçim çalışmalarına hız verdi. 24 Haziran günü gerçekleştirilecek genel seçimlerde cumhurbaşkanı adayları il il gezerek miting düzenliyor. Bu çerçevede İzmir’e gelen Akşener, büyük bir hüsran yaşadı.

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, miting için gittiği İzmir’de büyük bir şok yaşadı. İYİ Parti lideri Akşener, partisince İzmir'in Bergama ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde katılım çok düşük olunca partililerde soğuk bir duş etkisi yarattı.

İYİ Parti liderinin İzmir mitinginde alanın büyük bir kısmı boş kalırken, mitinge sadece birkaç yüz kişi olması moralleri bozdu.

BU İLK DEĞİL

İYİ Parti liderine meydanların verdiği ilk cevap bu değildi. Daha öncede partisinin Aydın mitinginde konuşan Meral Akşener benzer bir tablo ile karşılaşmıştı. Aydın’da miting alanının büyük bir kısmının boş kalması dikkatlerden kaçmamıştı.

Akşener’in, büyük bir umutla gerçekleştirildiği Ege mitinglerinden elinin boş dönmesi seçime 13 gün kala moralleri fena halde bozdu.  

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal