Meral Akşener'den Flaş İddia: AK Parti ile HDP Görüşüyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ortaya flaş bir iddia attı. Akşener iddiasında AK Parti ile HDP'nin el altından görüştüğünü söyledi.

08.11.2018-17:40 - (Son Güncelleme: 08.11.2018-17:25) Meral Akşener'den Flaş İddia: AK Parti ile HDP Görüşüyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Genel Merkezi girişinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayları ile alakalı bazı yayın organlarında çıkan iddiaları reddeden Akşener, ''Her ilde, ilçede, bölgede aday çıkarmak üzere çalışmalarımız devam ediyor. Bu adı geçen arkadaşlarımızın her bir tanesinin her vazifesi en üstün özelliklerle yerine getireceğini sizinle paylaşmam gerek. Fakat bu haberin kaynağı nedir bilmiyorum ve bizden olmadığını ifade edebilirim'' diye konuştu.

'HEPİNİZ BUNA ŞAHİTLİK EDECEKSİNİZ'

Akşener ''AK Parti ile HDP arasında el altından, masanın altından ve yarın Dolmabahçe Sarayı'na gidebilecek temasların yapıldığını biliyorum ve bunu halk ile paylaştım'' diyerek şunları söyledi:

''Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın tartışma demesi bunu değiştirmez. 'Megri Megri' türküsünü söyledikleri ne çabuk unutuldu? 29 Ekim'de tüm silahları ile davul zurna arasında peşmergelerin Türkiye'den geçişini ne çabuk unuttuk ? Dolmabahçe'deki o görüntüyü ne çabuk unuttuk ? Bu sebeple dün 'Çözüm Süreci' hususunda 'ne derece iyi bir iştir' diyenlerin, Türkiye'yi hendeğe atanların ve Türk askerinin, polisinin, Türkiye Cumhuriyeti'ni kanı uğruna hendekten çıkarıp geldiğini ne hızlı unuttuk ? Sayın Kalın ve AK Parti unutmuş olabilir lakin biz unutmadık ve tarih tekerrürden ibarettir derlerdi eskiden. Bu tarih tekerrürü tekrar ve özellikle İstanbul için başlamıştır. Hepiniz buna şahitlik edeceksiniz.''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal