Meral Akşener'den Evinin Önündeki Gruba: İki Kişiyiz Gelin Vurun!

MHP Lideri Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Lideri Meral Akşener arasında meydana gelen tartışmanın ardından MHP'li bir grup Akşener'in evinin önünde toplanarak Bahçeli lehine slogan atmaya başladı. Bunun üzerine cama çıkan Akşener, "2 kişiyiz gelin vurun" dedi.

05.10.2018-10:23 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-10:26)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sosyal medyadan paylaştığı açıklamalara, "Demirden korksak trene binmezdik" biçiminde cevap verdi. Gecenin sonraki saatlerinde MHP'li bir grup, Akşener'in evinin önünde bir araya gelerek "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganları attı. Akşener, evinin önünde toplanan kalabalığa ''2 kişiyiz gelin vurun.'' diye bağırdı.

"SON İHTARIM, SONUÇLARINA KATLANIRSIN"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sosyal medyadan, "Bu hanımefendiye son uyarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP'ye karşı sinir ve hudutlarını ihlal eden vandal tutumunu sürdürürsen neticelerine katlanmak mecburiyetinde kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!" diye konuştu.

AKŞENER ADRES VERDİ

''Demirden korksak trene binmezdik.'' diyen Akşener, Twitter'dan Ankara'daki Genel Merkez'in adresini verdi.

MHP'LİLER TOPLANDI

Bu açıklamaların sonrasında Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önünde bir araya gelen bir grup, Bahçeli lehine "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganları atmaya başladı.

''2 KİŞİYİZ GELİN VURUN''

Evinin penceresine çıkan Akşener ise gruba tepki gösterdi. ''Diğer anaların çocukları üstünden yiğitlik olmaz. yüreğin varsa kendin gel, bekleriz'' notuyla meydana gelen olay ile alakalı görüntü yayınlayan Akşener'in kalabalığa ''2 kişiyiz gelin vurun'' diye bağırdığı duyuluyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal