Meral Akşener'den Coronavirüs İtirafı: Bizim Eve De Girdi

İYİ Parti lideri Meral Akşener evinde çalışan bir yardımcısında coronavirüs tespit edildiğini belirtti. Akşener, kendisinin iyi olduğunu söyledi.

06.04.2020-09:44 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-10:00) Meral Akşener'den Coronavirüs İtirafı: Bizim Eve De Girdi

 Ülkemizde   hızla yayılmaya devam eden coronavirüs salgını İYİ Parti lideri Meral Akşener'in evinde de görüldü. Akşener'in evinde çalışan bir yardımcısında coronavirüs tespit edilirken konuyla ilgili olarak açıklama yapan İYİ Parti lideri, "Evimde çalışan yardımcım coronaya yakalandı. Biz de test yaptırdık. Sonuç negatif çıktı. Büyük tedirginlik yaşadık. Ama çok şükür iyiyiz." şeklinde konuştu.

Sözcü yazarlarından Saygı Öztürk'e değerlendirmelerde bulunan Akşener, "Ankara'ya döndüğümüzde de partideki sağlık kurulumuzun yönlendirmesiyle, ben ve yakın çalıştığım ekibime coronavirüs testi yapıldı. Sonuçlar negatif çıktı. O zamandan beri de ağırlıklı olarak evde kalıyorum." ifadesini kullandı.

 "YAPILAN TEST POZİTİF ÇIKTI"

Sosyal mesafe kurallarına uyduğunu da belirten Akşener, "Alışverişleri eşim yapıyor, o da sosyal mesafe ve hijyen kurallarına üst düzeyde özen gösteriyor. Yalnız birkaç gün önce bir olay yaşadık. Evimizde 20 yıldır sigortalı olarak çalışan yardımcım Covid-19 belirtileri göstermesi üzerine hastaneye götürüldü ve yapılan test pozitif çıktı. Biz de yeniden test yaptırdık, sonuçlarımız negatif." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal