Meral Akşener'den Atatürk Havalimanı Gafı

Kanal İstanbul Çalıştayı'nda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "Beyefendinin canı istedi havalimanı yaptı, Putin Atatürk Havalimanı’na inmek zorunda kaldı." açıklamasında bulundu. Ancak özel uçaklar en başından beri Atatürk Havalimanı'na iniyor.

10.01.2020-11:58 - (Son Güncelleme: 10.01.2020-12:06)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Kanal İstanbul Çalıştayı'nda açıklamalarda bulundu.

Çalıştayda kürsüye çıkan Akşener, Kanal İstanbul projesini eleştirdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a akıl almaz suçlamalar yöneltti.

Erdoğan'ın Türk milletinin babası olmaya çalışmakla itham eden Akşener, "Seçilmiş seçimli monarşinin hüküm sürdüğü, sarayların hüküm sürdüğü, ben istiyorum kavramının ortaya çıktığı, Erdoğan babamız bizler de onların sinirini bozan insanlarız." ifadelerini kullandı.

ATATÜRK HAVALİMANI GAFI

Geçen sene açılışı yapılan ve Türk ekonomisine büyük katkılar sunması beklenen İstanbul Havalimanı hakkında da konuşan Akşener, "Beyefendinin canı istedi havalimanı yaptı, Putin Atatürk Havalimanı’na inmek zorunda kaldı. Her seferinde sultanlığını test eden bir bakış açısı bu." diye konuştu.

ÖZEL UÇAKLAR EN BAŞINDAN BERİ ATATÜRK HAVALİMANI'NI KULLANIYOR

Akşener, bu sözlerinin ardından sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu çünkü söz konusu özel uçakların Atatürk Havalimanı'na iniş yapması en başından beri uygulamada. Yani, özel uçakların tamamı, İstanbul Havalimanı açıldığından bu yana Atatürk Havalimanı'nı kullanıyor.

Akşener'in söz konusu gafı sosyal medyada en çok konuşulan başlıklar arasında yer aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal