Meral Akşener, Tekrar Coronavirüs Testi Yaptırdı

Evindeki yardımcısının coronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine bir defa daha test yaptıran Akşener'in testi negatif sonuç verdi.

16.04.2020-10:06 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-09:53) Meral Akşener, Tekrar Coronavirüs Testi Yaptırdı

Evindeki yardımcısının coronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine bir defa daha test yaptıran Akşener'in testi negatif sonuç verdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinde çalışan 20 senelik yardımcısında coronavirüs tespit edildi. Akşener'in yardmcısı evde karantinaya girerken Akşener'in doktorları da harekete geçti.

Meral Akşener, eşi Tuncer Akşener ve oğlu Fatih Akşener ile beraber coronavirüs testi yaptırdı. Testler negatif sonuç verdi.

İKİNCİ TEST SONUCU

Akşener Ailesi, coronavirüs salgınına karşı önlemleri bırakmadı ve tekrar test yaptırdı. İkinci kez yapılan testte negatif sonuç verdi.Aile, rahat bir nefes aldı.

Meral Akşener, yaptırdığı ilk testin negatif çıkması üzerine yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Yardımcımın COVID-19 olduğunu öğrendiğimde ilk aklıma gelen ailem oldu. Eğer bir bulaşı olduysa oğlum, eşim onları düşündüm. Torunumu uzun süredir telefon aracılığıyla görüyorum. Ondan yana içim rahat. Konu kendime gelince de, elbette bir tedirginlik yaşadım. Ne bir nefes eksik, ne bir nefes fazla. İman etmiş olsak da, insan tedirgin oluyor. Bilimin bile henüz net tanımadığı bir belayla karşı karşıyayız. Testler yapıldı, sonuç geldi, rahatladık. Çalışanımın sağlık durumunu ilk anda itibaren takip ediyorum. Yıllardır evimizin bir parçasıdır. Hastalığı hafif seyrediyor. Durumu gayet iyi." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal