Meral Akşener: Seçimlerde İttifak Kuracağız!

Partisinin TBMM'de düzenlenen grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı, yerel seçimlerde ittifak yapacaklarını belirterek " İYİ Parti'nin yoluna taş koymayı bırakın artık. Evet, İYİ Parti yerel seçimlerde ittifak yapacak. Kiminle yapacak biliyor musunuz? Biz ittifakı, milletimizle yapacağız" dedi.

06.11.2018-15:18 - (Son Güncelleme: 06.11.2018-15:15) Meral Akşener: Seçimlerde İttifak Kuracağız!

Partisinin TBMM'de düzenlenen grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı, yerel seçimlerde ittifak yapacaklarını belirterek " İYİ Parti'nin yoluna taş koymayı bırakın artık. Evet, İYİ Parti yerel seçimlerde ittifak yapacak. Kiminle yapacak biliyor musunuz? Biz ittifakı, milletimizle yapacağız" dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Akşener, FETÖ'nün her yerde olduğunun altını çizerek, "Ahtapot gibi her tarafı sarmış bu örgütün siyasi ayağının olmaması mümkün mü? Mesela; bu ihanet şebekesinin hiç milletvekili yok muydu? Hiç grup başkanvekili yok muydu? Hiç bakanı yok muydu? Hiç genel başkan yardımcısı yok muydu? Milletimiz bu sorulara acilen cevap arıyor. Bu yüzden İYİ Parti olarak örgütün siyasi ayağı araştırılsın, diye verdiğimiz önerge; AK Parti ve MHP'nin oylarıyla reddedildi. Ama bakın bunu diyenlere 'Tunceli'de askerlerimizin donarak şehit olmasını araştıralım' dediğimizde HDP'yle aynı oyu kullanıp, 'Hayır' diyorlar. İYİ Parti'nin önergesine 'Evet' demek; size ağır geliyorsa buyurun siz getirin, biz evet diyelim." açıklamasında bulundu.

''BİZİM İTTİFAKIMIZ MİLLETİMİZLE''

Meral Akşener, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimle alakalı ise şunları aktardı: "Ben size bir sır vereyim mi? Şuraya yazın. AK Parti ile HDP birlikte yol almaya başladı bile. Nerden biliyoruz? Yine saman altından su yürütüyorlar. El altından İYİ Parti'ye kurdukları tezgahtan anlıyoruz. 'Milliyetçi değilim' diyen; ama milliyetçi oylara da göz diken AK Parti'nin işine en çok yarayacak şey nedir? Bizi bunlarla yan yana göstermek. Bu mümkün mü? Değil; ama bir bakıyoruz HDP sözcüleri, tam da bu ihtiyaç doğmuşken, bir açıklama yapıyor ve 'Yerel seçimler için AK Parti ve MHP dışındaki partilerle görüşmelerimiz sürüyor' diyor. 'AK Parti ve MHP dışındaki partiler' diye yuvarlarsan aralarında İYİ Parti de var sanılacak. İşte bu tam bir AK Parti siyasetidir. Tam da terör örgütünün siyasi ayağının ağzıdır. Bunlar, birbirlerinin aynısıdır. Ceplerinde bir avuç çamurla dolaşırlar. Bir kez daha en yüksek perdeden sesleniyorum; bu tezgahları geçin artık. Birbirinize pas vererek, İYİ Parti'nin yoluna taş koymayı bırakın artık. Evet, İYİ Parti yerel seçimlerde ittifak yapacak. Kiminle yapacak biliyor musunuz? Biz ittifakı, milletimizle yapacağız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal