Meral Akşener Şartlarını Söyledi, Aday Olmayı Kabul Etti

Kurultaya gitme kararı alan ve yeniden aday olmayacağını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ikna çabaları devam ediyor. Bir iddiaya göre ise Akşener bu isteklere dayanamayarak bazı katı şartları öne sürerek yeniden aday olacak.

27.07.2018-13:06 - (Son Güncelleme: 27.07.2018-13:11)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geride kalan günlerde partisinin genel başkanlığını bırakacağını açıklamıştı. Bu açıklama ardından Akşener, İYİ Parti delegelerinin tek adayı olarak gösterildi ve tekrar gel çağrıları yapıldı. Kararının kesin olduğunu söylese de güçlü liderlik vaadi, Akşener'i sözünden caydırdı.

"AKŞENER DUYARSIZ KALMAYACAK"

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya dönüşün netleştiğini "Anlaşılan o ki teşkilatın ve delegenin isteğine Akşener duyarsız olamayacak. Tekrar dönerken de bazı katı koşullarını da saklı tutacak." sözleriyle açıkladı.

PARTİLİLER EVİNİN ÖNÜNDE BULUŞUYOR

Kurultay kararı verip aday olmayacağını ilan eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i tekrar partinin başına geçmesi için ikna etmeye uğraşan partiler yarın Akşener'in evinin önünde bir araya gelme çağrısı yaptı.

AÇIKLAMA YAPMIŞTI: KARARIM KESİNDİR

Akşener, geride kalan günlerde sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı: "Partimizin yoluna yeni bir idare ile devam etmesinin, hem partimizin kurumsallaşma dönemini bitirebilmesi, hem de önümüzdeki yerel seçimlerde alınacağından emin olduğum başarılı neticeler için önemli bir ilk adım olduğu düşüncesindeyim.

Kuruluşumuzun daha ilk gününden beri karşılaştığımız tüm engellemelere karşın partimiz Türk siyasetinde önemli bir konum edindi. Bayrağı devralacak arkadaşlarımın partimizi çok daha yukarıya taşıyacaklarına güvenim tamdır. Tüm arkadaşlarımı partimizin önündeki kurultay dönemine ve partimizin geleceğine yön verecek yeni idaresini tespit etmeye odaklanmaya çağırıyorum. Şimdiden aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal