Meral Akşener, Milliyetçileri ve Kemalistleri Kızdırdı!

Milliyetçilerle Kemalistleri kullanarak iktidar hesapları yapmaya çalışan Meral Akşener, kendi kendine siyasi çizgisini sonlandırıyor.

26.03.2018-14:16 - (Son Güncelleme: 26.03.2018-14:19) Meral Akşener, Milliyetçileri ve Kemalistleri Kızdırdı!

MHP'den ihraç edilerek İYİ Parti'yi kuran Meral Akşener, içinden geldiği siyasi iklimin tersine tüm Türkiye'yi kucaklayan ideolojiler üstü bir siyaset izleyeceğini belirtmişti.

MHP VE CHP KİTLESİNDEN OY ALMAYI PLANLIYORDU

Meral Akşener'in bu çizgisi, MHP'de Devlet Bahçeli'den memnun olmayan kitlenin oylarını alabilmek, yanında da CHP'nin Kemalist seçmeninin desteğini arkasına alabilmek amacındaydı.

İKİ TARAFI DA KIZDIRDI

İYİ Parti'nin birkaç haftalık serüveni içinde, bir takım yönlendirme anketlerinde hatırı sayılır bir oy oranına sahip gözüken Meral Akşener'in son iki çıkışı hem milliyetçi-muhafazakâr hem de kemalist seçmenin tepkisine yol açmış durumda.

"AFRİN'E GİRMEYELİM" ÇIKIŞI MİLLİYETÇİLERİ KAYBETTİRDİ

Afrin'e gerçekleşen Zeytin Dalı Harekatı'nın ilk haftalarında "Afrin'e girmeyelim, evlatlarımızı orada tuzağın içine düşürmeyelim" açıklamalarıyla milliyetçi seçmenin gözündeki değerini kaybetti.

İSMET İNÖNÜ'YE 'YASAKÇI' DEDİ, KEMALİSTLER KIZGIN

Bugünse Meral Akşener'in İsmet İnönü çıkışı, CHP seçmeninde, tepki çekmenin de ötesinde bir hayal kırıklığına sebep oldu. Akşener, Erdoğan'ı ve AK Parti iktidarını eleştiririp yasakçı zihniyete vurgu yapmak isterken, kemalistlerin sinir sistemlerini alt üst edecek bir çıkışa imza attı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal