Meral Akşener, 'CHP-HDP İlişkisi Var mı Bilmiyorum' Dedi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "CHP ile HDP arasında herhangi bir ilişki, iletişim var mıdır, yok mudur,ben bilmiyorum." dedi.

25.09.2019-12:15 - (Son Güncelleme: 25.09.2019-17:41)

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'nin HDP ile iletişimi hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Önceki yılın en çok sorulan sorusu olan CHP ile İyi Parti arasında kurulan Millet İttifakı'na HDP'nin dışarıdan destek verip vermemesi konusuna, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener yanıt verdi.

HDP ile ilişkiler konusunda da tartışmaların hep ortasında yer alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz dönemden bu yana sorulan sorulara açıklık getirdi.

Kendisine yöneltilen "HDP ile CHP'nin belirli bir düzeyde ilişki kuruyor olması sizi biraz rahatsız ediyor mu?" sorusuna yanıt veren Akşener, belirsizlik yönünde açıklama yaptı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Yanıtı

"Cumhuriyet Halk Partisi ile HDP arasında herhangi bir ilişki, iletişim var mıdır, yok mudur,ben bilmiyorum. Sayın Kılıçdaroğlu ile bu konuda herhangi bir konuşmamız olmadı. Kılıçdaroğlu bize der ki; 'Biz HDP+Saadet artı, artı gitmek istiyoruz siz de buyurun..' O zaman biz fikrimizi hayır diye söyleriz. Çünkü HDP'nin PKK'yla olan iletişimi, PKK'yla arasına bir türlü mesafe koyamaması bunlar kabul edilebilir, bizim hoş karşılayacağımız şeyler değil."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal