Menzil Cemaatinden 15 Temmuz Açıklaması

Menzil Cemaati 15 Temmuz ruhuna destek olmak için 4 Temmuz günü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde basın açıklaması yapacağını duyurdu.

02.07.2018-14:17 - (Son Güncelleme: 02.07.2018-14:10) Menzil Cemaatinden 15 Temmuz Açıklaması

Menzil tarikatına ait Semerkand Vakfı 4 Temmuz Çarşamba günü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde, anma ve basın açıklaması yapacağını açıkladı.

Menzil tarikatına ait vakıftan gerçekleştirilen açıklamada “Semerkand Vakfı, milli iradenin tarafında olduğunu, güçlü bir biçimde, 15 Temmuz destanının sembolü olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden, Türk ve dünya kamuoyuna açıklanacak” denildi.

“TÜRK VE DÜNYA KAMUOYUNA DUYURACAK”

Semerkand Vakfı’ndan mesele ile alakalı gerçekleştirilen açıklamada şu sözler yer aldı:

“Semerkand Vakfı, 4 Temmuz Çarşamba günü, saat 11:00’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Şehitler Anıtı’nda kardeş kurumları ile beraber geniş çaplı bir anma ve basın açıklaması yapacak. Semerkand Vakfı ile beraber Beşir Derneği, TÜMSİAD, Genç-Kon gibi kardeş kurum ve derneklerin yapacağı anma programına davetlimizsiniz.

Gönüllüleriyle birlikte Milli İrade Nöbetlerine giden, meydana gelen dayanışma ruhunun devam etmesi için 15 Temmuz konulu bir belgesel çeken ve kardeş kurumlarla birlikte Türkiye’nin farklı taraflarında konferanslar, ziyaretler, seminerler ve bu gibi birçok projeye imza atan Semerkand Vakfı, milli iradenin tarafında olduğunu, güçlü bir biçimde, 15 Temmuz destanının sembolü olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden, Türk ve dünya kamuoyuna açıklanacak.

Geniş bir çerçevede hizmetlerini dünyanın dört bir tarafına ulaştıran ve çatı kuruluş olarak bu alanlardaki hizmetlerinin çoğunu dernekler, meslek birlikleri ve gönüllüleriyle yapan Semerkand Vakfı olarak, yapacağımız anma etkinliğinde sizlerle beraber olmayı isteriz.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal