Memleketinde Başbakan Olarak Karşılandı

Hastanede tedavi gördükten sonra ilçesi Ceylanpınar'a gelen Mehmet Sait Atilla, memleketinde başbakan olarak karşılandı.

02.07.2018-15:19 - (Son Güncelleme: 02.07.2018-15:46)

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin eski belediye başkanı ve kanaat önderi Mehmet Sait Atilla, tedavi sonrası geldiği memleketi Ceylanpınar'da halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

2 aydan bu yana hastalığı sebebiyle İstanbul'da tedavi altında olan Ceylanpınar eski belediye başkanı ve kanaat önderi Mehmet Sait Atilla, Ceylanpınar'a geldi. İlçe girişinde Mehmet Atilla'yı binlerce kişi ellerinde Türk bayrakları ile büyük bir mutlulukla karşıladı. İlçe girişinde oluşturulan alanda Ceylanpınarlılar ile buluşan eski belediye başkanı Mehmet Atilla gözyaşlarına hakim olamadı.

KONVOYLAR OLUŞTURULDU, KURBANLAR KESİLDİ

Alanda Ceylanpınarlı binlerce kişi ile buluşan ve halka seslenen Mehmet Atilla, yapılan coşkulu karşılamadan kaynaklı duygulandığını ve memleketi Ceylanpınar'ı özlediğini belirtti. Yapılan karşılama töreninin ardından Mehmet Atilla için kurbanlar kesildi, halaylar çekildi. Törenden sonra yüzlerce araba tarafından Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın evine kadar konvoy yapıldı. Konvoy esnasında halkında da katılmasıyla ortaya güzel görüntüler ortaya çıktı. Araç konvoyunda ise karşılamada yer alan coşkulu kalabalık sürekli "Reis Baba" sloganları attı.

Karşılama töreninde "Dünya lideri hoş geldin" pankartı açıldı.

"HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADINIZ"

Mehmet Sait Atilla’nın kardeşi Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ceylanpınar halkının kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirtti. Belediye Başkanı Atilla, "2 ay önce reis rahatsızlandı ve tedavi olmak için İstanbul'a gitti. Sizin dualarınız sayesinde tedavisi olumlu sonuçlandı Bugün de Ceylanpınar'a gelerek sizlerle buluştu. Sizler de bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadığınız gibi bugün de yalnız bırakmadınız. Bugün binlerce kişi topladınız ve reisi karşıladınız. Hepinizden Allah razı olsun. Reisin tedavi gördüğü dönemde hepiniz dualarınızı esirgemediniz. Kabe'de bulunan Ceylanpınarlılar bile dua ediyordu. Ceylanpınar ile her zaman gurur duyduk ve bugün de sizinle gurur duyuyoruz. Allah razı olsun bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız" şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal