Melikgazi Belediye Başkanı: Bayram Öncesi Tüm Tedbirler Alındı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bayram için tüm gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. Büyükkılıç, halkımızın rahat bir bayram geçirmesi için çalıştıklarını söyledi.

13.06.2018-14:24 - (Son Güncelleme: 13.06.2018-14:17) Melikgazi Belediye Başkanı: Bayram Öncesi Tüm Tedbirler Alındı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, her sene olduğu gibi Ramazan Bayramı öncesi tüm tedbirleri aldıklarını belirtti.

Ramazan Bayramı öncesinde Belediye Başkan Yardımcıları ve alakalı birim müdürleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bayramda ilçenin her tarafında tedbirler alındığını ve halkın rahat, temiz ve huzur içinde bir bayram yaşaması için olanak sunduklarını söyledi. Bayramdan önce bayram alışverişi için lazım olan tedbirleri vaktinde aldıklarını anımsatan Başkan Memduh Büyükkılıç, "Kamu Hizmetlerinin süreklilik arz etmektedir. Bu sebeple Genel temizlik, çöp toplama, park bahçelerin bakımı ve temizliği, sokakların süpürülmesi gibi çalışmalar yerine getirilecektir. Bayram boyunca tatil günleri iş yeri açma izin belgesi olan işyerlerinin denetimi ve piyasa kontrolleri sürecektir. Bunun için zabıta ekibinde diğer alakalı ekipler ile koordinasyon sağlanmıştır. Fen İşleri Müdürlüğü, meydana gelebilecek yol bozulmaları ve çökmelerine karşı nöbetçi birimler kurulmuştur” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Bayram dolayısı ile halkımızın bayramını tebrik ettiğini ve huzur içinde çok bayramlara erişmelerini temenni dileğinde bulunduğunu sözlerine ekledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal