Melih Gökçek'ten Saadet Partililere Çağrı: Neden Bir Araya Gelemeyelim?

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, Saadet Partililere çağrı yaptı. Gökçek, Saadetli kardeşlerim, FETÖ'cülerle PKK'lılar, DHKP-C'lilerle CHP'liler ve yurt dışı Türkiye düşmanları bir araya geliyor da bize ne oluyor? Niçin Saadet, AK Parti ve MHP bir araya gelemiyoruz" dedi.

17.05.2019-10:46 - (Son Güncelleme: 17.05.2019-10:39)

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımla Saadet Partisi'ne çağrı yaptı. Çağrısında "Gün kardeşlik günü" diyen Gökçek, Yunan medyasının Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı haberi anımsattı.

"AZ KALSIN SEÇİM GİDİYORDU"

Gökçek mesajında, "Saadet Partili kardeşlerime çağrımdır. Birlikte ağladık, birlikte sevindik. AK Parti'den birilerine kızdınız. 'Seçimde ders vereceğiz.' dediniz. Az kalsın seçim gidiyordu. Allah aşkına Yunanlılara aşağıdaki manşetleri attırmayın" sözlerini kullandı.

"AHİRETTE YUKARIDAKİ GRUPLA HAŞROLMAK İSTER MİSİNİZ?"

Gökçek, mesajına şöyle söyledi: "Saadetli kardeşlerim, FETÖ'cülerle PKK'lılar, DHKP-C'lilerle CHP'liler ve yurt dışı Türkiye düşmanları bir araya geliyor da bize ne oluyor? Niçin Saadet, AK Parti ve MHP bir araya gelemiyoruz? Yalnızca şunu düşünün. Ahirette yukarıdaki birinci grupla haşrolmak ister misiniz?"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal