Melih Gökçek'ten Muharrem İnce'ye Çok Konuşulacak Öneri

CHP'de kurultay krizi devam ederken Melih Gökçek'ten Muharrem İnce'ye çok konuşulacak bir teklif geldi. Gökçek twitter'dan paylaştığı yazıda Muharrem İnce'ye yeni parti kurmasını önerdi.

03.08.2018-19:46 - (Son Güncelleme: 03.08.2018-19:49)

Melih Gökçek, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımda, CHP'deki imza krizine değinirken CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye de yeni parti kurması doğrultusunda teklifte bulundu.

"CHP'Yİ GEÇECEĞİNE KALIBIMI BASARIM"

Sosyal medya sayfası üstünden yayınladığı paylaşımla çok konuşulan Gökçek, Muharrem İnce için öneride bulunarak,"Tek çözüm yeni parti kurman. Eğer siyasetten biraz anlıyorsam, ilk seçimde CHP'yi geride bırakacağına kalıbımı basarım..." ifadesini kullandı.

İşte Gökçek'in o paylaşımı;

"Sayın Muharrem İnce,

Benden söylemesi...

Demedi deme...

Bak aynı fırsat daha önce CHP içinde başkasının eline geçmişti, parti kursa yüzde 10'ları alabilirdi. Kurmadı ön seçimle saf dışı bıraktılar. Kendisiyle seneler sonra konuştuğum zaman 'Melih sen söylemiştin, dinlemedik' demişti. Sayın İnce, muhalifiz fakat, sen milli birisin. KK gibi birilerinin tavsiyeleri ile siyaset yapmıyorsun. Artık CHP'de sana yaşam yok. Tek yol yeni parti kurman. Eğer siyasetten biraz anlıyorsam, ilk seçimde CHP'yi geride bırakırsın kalıbımı basarım..."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal