Melih Gökçek'ten Mansur Yavaş'a Hodri Meydan: Cesaretin Var Mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, mevcut başkan Mansur Yavaş'a ihale sözleri üzerinden yüklendi. Gökçek, "İstifa etmeye var mı cesaretin" diyerek Yavaş'a çağrıda bulundu.

25.05.2019-10:47 - (Son Güncelleme: 25.05.2019-18:01)

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın geçmişte 1 katrilyona yapılan ihaleyi 188 milyon liraya bitirdiklerine dönük sözlerine tepki gösterdi. Gökçek, Yavaş için Twitter sayfasından "İstifa etmeye var mı cesaretin" dedi.

Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a sosyal medya üstünden sert çıktı. Melih Gökçek, Yavaş'tan yanıt beklediğini ifade ederek, "Benim zamanımda gerçekleştirilen ihale seninkinden pahalı ise ben bundan sonra siyaset yapmayayım. Fakat senin ihalen benimkinden pahalı ise belediye başkanlığından istifa et. Var mı cesaretin" dedi.

"YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR"

Gökçek, belediyenin hafriyat gelirleriyle alakalı olarak yaptığı açıklamada, "Hatırlıyor musun Mansur Yavaş? Belediye Başkanı olunca hafriyattan 5 milyar para kazanacağını ifade etmiştin Belediyeden resmi olarak hafriyat gelirini sordum. Yanıt olarak "Sorunuz ticari sır çerçevesindedir. Yanıt veremiyoruz" dediler. Yalancının mumu yatsıya dek yanar derler. Atmak kolay" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal