Melih Gökçek'ten İmamoğlu'nun Skandal Talimatına Yorum: Dehşetengiz Bir Olay

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun mazbatayı alır almaz İBB'nin veri tabanını ve altyapısını kopyalamaya çalışmasına bir tepki de Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi. Gökçek, "Gerçekten dehşetengiz bir olay, bu kadar acelenin altında ne yatıyor" dedi.

19.04.2019-14:52 - (Son Güncelleme: 19.04.2019-14:41) Melih Gökçek'ten İmamoğlu'nun Skandal Talimatına Yorum: Dehşetengiz Bir Olay

Ekrem İmamoğlu, yayınladığı genelgede iki müfettişi ve uzman sıfatıyla dışarıdan üç kişiye, İBB kuruluşlarının bütün elektronik veri tabanı ve altyapısını kopyalama görevi verdi. Ankara eski belediye başkanı Melih Gökçek’ten de mesele ile alakalı paylaşım geldi.

CHP'li Ekrem İmamoğlu, yayınladığı genelgede müfettişleri ve uzman sıfatıyla dışarıdan üç kişiyi, inceleme ve araştırma için Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşlarının bütün elektronik veri tabanı ve altyapısını kopyalamakla görevlendirdi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal paylaşım sitesi Twitter’da mesele ile alakalı bir paylaşım yaptı. Gökçek ''gerçekten dehşetengiz bir olay, bu kadar acelenin altında ne yatıyor'' diye sordu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal