Melih Gökçek, Gürsel Tekin'in Jet Ski İddiasına Cevap Verdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir depoda gerçekleştirilen incelemede jet ski bulunduğuna dönük paylaşımına Twitter'dan cevap verdi.

06.07.2019-16:31 - (Son Güncelleme: 06.07.2019-16:27)

CHP'li Gürsel Tekin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir depoda gerçekleştirilen incelemede jet ski bulunduğunu iddia etmişti. Jet skinin belediye envanterinde kayıtlı olmadığını, kime ait olduğunun ve niçin alındığının anlaşılamadığını söyleyen Tekin, "AK Parti zihniyeti deniz olmayan yere Jet Ski alacak israftır, fütursuzluktur" sözlerini kullanmıştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in jet ski iddiasına Twitter sayfasından cevap verdi.

Gökçek şu sözleri kullandı;

"Yakışmadı sana Sn Gürsel Tekin. Çocukla çocuk olmak, cahille cahil olmak, dolduruşa gelip dolmuşa binmek çok ayıp. ABB 4. aya geldi. İcraat sıfır. Böyle asparagas haberlerle beceriksizliğini kapatmak istiyor. Siz de alet oluyorsunuz. Hayret bu jet ski senin fotoğrafla aynı.

"ASKİ ENVANTERİNDE KAYITLI"

Sahibi bilinmiyor dediğiniz jet ski, 2010 senesinde Ramazan şenlikleri sebebiyle 2. el olarak alınan ve ASKİ envanterinde olan bir araçtır. Yeni depocular ve basın müşavirleri cahil olunca hem kendilerini, hem Mansur Yavaş'ı böyle rezil ediyorlar. İşte o tarihli belediye bülteni."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal