Melih Gökçek Ankara'da Mehmet Özhaseki'yi Destekleyecek!

Ankara eski belediye başkanı Melih Gökçek Ankara için destekleyeceği adayı buldu. Ahmet Takan'ın aktardığı kulis bilgisine göre Gökçek, aday olması durumunda Mehmet Özhaseki'yi destekleyecek.

14.11.2018-11:17 - (Son Güncelleme: 14.11.2018-14:18)

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimler ile alakalı kulis bilgisi verdi. Takan, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in burada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi desteklediğini ifade etti. Gökçek'in "Ben olmayacaksam olması lazım olan kişi Mehmet Özhaseki" dediği öne sürüldü.

GÖKÇEK'İN MHP ADAYLIĞI

Takan, "Gökçek, Bahçeli'ye çok çok teşekkür edecek" başlığıyla paylaşılan yazısında "Saraydaki kaynaklarımıza sorunca neler elde ettik neler. Öncelikle, bir süredir gündemden düşen Melih Gökçek'in MHP'den adaylığı hususu ile başlayalım" dedi.

"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan saray baskısı ile zorla istifa eden Melih Gökçek'in MHP'den adaylığı kesinlikle söz hususu değil" sözlerini kullanan Takan, şöyle dedi:

'ÖZHASEKİ'Yİ DESTEKLERİM'

"Melih Gökçek, bir yolunu bulmuş, —aracılar üzerinden- aday olursa Mehmet Özhaseki'yi kesinlikle destekleyeceğini Erdoğan'a ifade etmiş. Gökçek, yakın zaman içerisinde hem Devlet Bahçeli'ye hem de Erdoğan'a teşekkür ziyareti de düşünüyormuş; 'Devlet Bey'in tavrını ve ardından Tayyip Bey'in tavrını iade-i itibar olarak gördüğü için."

"BEN OLMAYACAKSAM, OLMASI GEREKEN İSİM ÖZHASEKİ"

"Kaynaklarım, bu temaslarda doğal olarak Ankara siyasetinin de gündeme geleceğini ve Gökçek'in Özhaseki aday olursa onun için çaba harcayacağını ifade edeceğini söylüyor. İktidar partisinde, belediye başkanlıklarında son tabloya genel hatları ile bakalım; Ankara'da Mehmet Özhaseki adı öne çıkıyor. Melih Gökçek destekliyor. Melih Gökçek, "Ben olmayacaksam olması lazım olan kişi Mehmet Özhaseki" diyor. Buna karşın, Gökçek, Mehmet Özhaseki'nin de zorlanacağını ifade ediyor. Niçin? Verilen yanıt; "Ankara'ya dönük özel bir hikayesi bulunmuyor."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal