Mehtap'ın Ölümünde Cinayet Şüphesi!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, çok sayıda aracın üzerinden geçerek cesedinin parçalanmasına neden olduğu Mehtap Ateş'in ölümündeki sır perdesi aralanamadı.

08.02.2020-14:03 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-13:52) Mehtap'ın Ölümünde Cinayet Şüphesi!

Polis tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklanan genç kadının sevgilisi ile beraberindeki kişinin verdiği ifadelerdeki çelişkiler, Ateş'in otomobilden atılmış olma şüphesini ortaya çıkardı.

OTOMOBİLDEN Mİ ATTILAR?

İkilinin ifadelerindeki çelişkiler ise genç kadının otomobilden atıldığı şüphesini ortaya çıkardı. DHA, baba Kenan Ateş'in kızının ölümüne neden olanların bulunmasını talep ederek şikayetçi olduğu olay sonrası Akbaş ve Doğantekin'in çelişki dolu ifadelerine ulaştı.

BAKAMADIĞIM DEDİĞİ CESEDİ TANIMIŞ

Polise kıskançlık nedeniyle Mehtap Ateş ile yol boyunca tartıştıklarını söyleyen Akbaş, ifadesinde şu ifadeleri kullandı:

"İsmet'in kullandığı araçla giderken Mehtap, araçtan inmek istediğini söyledi. İsmet'e durmamasını söyledim. Israr edince durduk. Araçtan indi, refüjdeki ağaçların arasına girdi. Gelmeyince arkasından gittim, bulamadım. İsmet ile yaklaşık 15 dakika orada aradık. Bulamayınca yola devam ettik. Sonra tekrar bakmak için ters istikamete döndük. Yolun ortasında parçalanmış ceset olduğunu gördük. Bakamadım. Arkam dönüktü. İsmet bana, 'Mehtap' dedi."

İsmet Doğantekin ise, "Aracı ben kullanıyordum. Mehtap durmamızı söyledi. 'Tuvalet ihtiyacım var' deyince durduk. Mehtap ağaçlık bölgeye gitti. Biz inmedik. Bir süre sonra inip, telefonlarımızın ışığıyla 35-40 dakika aradık. 400 metre ilerde dörtlüleri yanan bir araç gördük. Yanına yaklaştığımızda parçalanmış ceset gördük. Yüzü bluzuyla kapalıydı. Murat 'bu Mehtap' dedi. 'Nereden biliyorsun' dediğimde ise 'o bluzu ben aldım' dedi" şeklinde konuştu.

DEFALARCA TELEFONLA ARAMIŞ

Ayrıca Murat Akbaş, ifadesinde sevgilisini aradıkları sırada, şarjı olmadığını bildiği için telefonla aramadığını iddia ederken İsmet Doğantekin, "Murat sürekli Mehtap'ı telefonla aradı, anladığım kadarıyla telefon kapalıydı" dedi.

TEHDİT EDİLİNCE İNMEK İSTEMİŞ

Doğantekin'in ifadesinden Murat Akbaş'ın genç kadını otomobilde, "Otele gidince görüşürüz" diyerek tehdit ettiği, bu tehditten yaklaşık 4 dakika sonra Mehtap Ateş'in araçtan inmek istediği de ortaya çıktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal