Mehmetçiklerin Kameralarından Afrin Operasyonu Görüntüleri

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında gerçekleşen Afrin operasyonu süresince Mehmetçiklerimizin kameralarına yansıya, sizleri kimi zaman duygulandıracak, kimi zaman gururlandıracak ve bazen de gülümsetecek görüntüleri sizler için derledik.

12.04.2018-18:27 - (Son Güncelleme: 12.04.2018-20:15)

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK mensuplarına yönelik "Zeytin Dalı Harekatı" kapsamında ocak ayında başlattığı operasyonlar kapsamında kahramanca görev yapan Mehmetçiklerimiz, kendi çektikleri videolarla izleyen herkesi hem duygulandırdı, hem gururlandırdı hem de gülümsetti.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kapsamlı ve en uzun süreli yurt dışı operasyonu olan Zeytin Dalı Hareketı, ülkemizin sınır güvenliğinin sağlanmasında kilit rol oynadı. Türk ordusunun ve milettinin en büyük zaferlerinden biri olan Afrin Harekatı, bölgeye huzur getirme misyonunu başarıyla yerine getirdi.

Bölgede hem PKK'ya hem de güç odaklarına karşı yerli ve milli silahlarımızla yürtülen operasyon dışarıdan gelen tüm baskılara rağmen başarıya ulaştı. Bölgede artık eski Türkiye yerine, güçlü Türkiye mesajının verildiği operasyonda, bölücü terör örgütüne ağır darbe indirildi. PKK bu operasyonla beraber birçok üyesini kaybetti. 

TSK'nın hem havadan hem de karadan yürüttüğü operasyonlar, TSK muzaffer bir ordu olduğunu birkez daha dünyaya kanıtlamıştır. Bu operasyonların bilançosu PKK tarafından ağır olmuştur.

Yaklaşık 3 ay süren Zeytin Dalı Harekatı kapsamındaki Afrin operasyonu kahraman ordumuzun başarısıyla sonuçlanmış ve Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 4123 terörist etkisiz hale getirilirken, toplam 518 terör hedefi imha edilmişti. Afrin bölgesinde tam 311 nokta, 102 mayın ve 739 EYP temizlenmişti.

18 Mart’ta sona eren harekat kapsamında Mehmetçiklerin Afrin’in merkezine diktikleri Türk bayrağı tüm Türkiye’ye gurur dolu anlar yaşatmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal