Mehmetçik'in PKK'lıya Gösterdiği Merhamet

Şırnak da sağ ele geçirilen PKK'lı terörist, Mehmetçik tarafında kayıt altına alındı. Askerimiz teröriste merhametli davranışı ise TSK’nın yiğitliğini gösterdi.

06.07.2018-15:01 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-14:48)

Şırnak da sağ olarak ele geçirilen bölücü terör örgütü üyesi terörist Mehmetçik’in merhametini gördü. Askerimiz, dağ tepe demeden PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmeye ve mağaralarını yok etmeye devam diyor. PKK terör örgüt üyeleri ise tek tek etkisiz hale getiriliyor.

PKK üyesi Sebahattin Yıldız isimli terörist erzak geleceği için toplandıklarını ifade etti. Mardin’in Midyat ilçesinde ikameti olduğunu ifade PKK’lı terörist, sağ ayağı yaralı halde ele geçirildi.

TSK’nın bölgedeki başarılı operasyonları bölücü terör örgütü PKK’ya nefes aldırmıyor. Hem yurt içinde hem yurt dışında yürütülen başarılı operasyonlarla PKK’nın beli kırıldı. Yiyecek erzak dahi bulamayan teröristler inlerinden çıkamıyor. İnlerinde çıktıkları gibi İnsansız Hava Araçları (İHA) ile tespit edilen teröristler, Silahlı İnsansız Hava Araçları (SİHA) ile vuruluyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal