Mehmetçiğin Mağarada Kıstırdığı Teröristlerin Görüntüsü Ortaya Çıktı

Mehmetçiğin Tunceli'de bir mağarada sıkıştırdığı teröristlerin görüntüsü ortaya çıktı.

21.12.2018-12:13 - (Son Güncelleme: 21.12.2018-12:51)

Tunceli ile Ovacık ilçesi arasındaki Munzur Vadisi Milli Parkı'ndaki mağarada kıstırılan terör örgütü PKK ile MLKP'nin sözde üst düzey idarecilerinin de içlerinde olduğu terörist grubun, aynı mağarada daha önce kaydedildiği bildirilen görüntüleri meydana çıktı.

MAĞARANIN GİRİŞİ GENİŞLETİLDİ

Tunceli ile Ovacık ilçesi arasında olan Munzur Vadisi Milli Parkı içinde yer alan Yoğunçam köyü kırsal bölgesinde Cumartesi günü bir mağarada oldukları bildirilen terörist gruba dönük operasyon sürüyor. Etrafı, takviye birliklerle karadan ve havadan kuşatılan, katlı ve 800- 900 metre derinlikte olduğu düşünülen mağaranın girişi patlayıcıyla imha edilerek açıldı.

"TESLİM OL" ÇAĞRILARINA ATEŞ AÇARAK KARŞILIK VERDİLER

Güvenlik ekipleri sonrasında mağaranın girişinden yaklaşık 50 metre içeri girip, kurulan ses sistemiyle teröristlere Türkçe, Kürtçe ve Zazaca 'Teslim ol' çağrısı yaptı. Fakat teröristlerin iki defa kurulan ses sistemine ateş açıp, tahrip ettiği bildirildi. 2 teröristin etkisiz hale getirildiği mağaradaki terörist grubunun, daha önce aynı mağarada kaydedildiği bildirilen görüntüsü de meydana çıktı.

EL FENERİYLE YÜRÜYORLAR

Kayıtlarda 2 teröristin, mağarada el fenerleriyle ilerledikleri fark ediliyor. Kayıtlarda, iki kola ayrıldığı fark edilen mağaranın, ciddi bir derinliğe sahip olduğu görülüyor. İçinde terör örgütü PKK ile MLKP'nin sözde üst düzey idarecilerinin de olduğu düşünülen mağaradaki teröristlerin etkisiz hale getirilmesine dönük operasyon devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal