Mehmet Tevfik Göksu: Tüm Bunlar Adayımız Yıldırım'ın Taahhütleri Arasındaydı

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. CHP'lilerin çarpıtmalarına teker teker cevap verdi.

14.05.2019-21:11 - (Son Güncelleme: 15.05.2019-00:14)

Haber 365 | Özel Haber

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Habertürk TV'de Kübra Par'ın hazırlayıp sunduğu Açık ve Net programına konuk oldu. 

ÇARPITILAN KONULARA AÇIKLIK GETİRDİ  

Canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Göksu, CHP'liler tarafından sürekli çarpıtılan  suya indirim ve ulaşımda indirim mevzularını tek tek açıkladı. 

TANE TANE ANLATTI  

Mehmet Tevfik Göksu konuya ilişkin verdiği cevapta, "Birincisi Kasım ayındaki genel kurulda AK Parti grubu olarak suya indirim yapalım dediğimizde CHP grubu oy vermedi. İkincisi, ulaşım ve İstanbulkart ile ilgili AK Parti 3 yıldır bir kuruş zam yapmadı. Üçüncüsü ise suya indirim, suda yeniden düzenleme ve ulaşımda yeniden düzenleme AK Parti Başkan Adayımız Binali Yıldırım'ın taahhütleri arasındaydı." dedi. 

"AK PARTİ SAYESİNDE"   

Bu vaatlerin verilebiliyor olmasının bile AK Parti sayesinde olduğunu söyleyen Göksu, "AK Parti temiz suyu bu şehre getirmese, şehrin her yerine ulaşım ağları döşemese bu vaatlerin ne anlamı olurdu?" diye sordu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal