Mehmet Çilingiroğlu Canlı Yayında Trump'a Hakaret Etti

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu programa konuk oldu. Çilingiroğlu canlı yayında ABD Başkanı Donald Trump'a hakaret etti.

07.04.2020-16:18 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-16:54)

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu programa konuk olan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, coronavirüs salgınıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Programda maske takmanın önemini vurgulayan Çilingiroğlu, "Eğer maske takılsaydı, bu kadar trajedi yaşanmazdı." dedi. Çilingiroğlu konuyla ilgili olarak açıklamalarına devam etti ve "Yapay zekanın tartışıldığı 21. yüzyılda, organik zekanın kullanılmadığı bir dönemde yaşıyoruz. Artık televizyonlara çıkıp, yok maske takın takmayın diyerek insanların kafasını bulandırmayın. Dışarıya çıkarken herkes maskesini taksın. Bu virüsün ne aşısı var ne de ilacı var. Elimizde şimdilik sadece maske var." şeklinde konuştu. 

"GERİZEKALI TRUMP"

Daha sonra sunucu Ahmet Hakan, Çilingiroğlu'na ABD'deki durumla ilgili olarak bir soru yöneltti. Hakan'ın, "Şu anda Amerika'da 1151 ölüm vakası varsa bu artarak mı sürecek? Haftaya bu rakam nasıl olacak?" şeklindeki sorusuna cevap veren Çilingiroğlu, "Çok kötü. 240 binlere çıkacak. Gerizekalı Trump, yanındaki Doktor Fauci... Hocam epidemiyolojist olmana gerek yok. Pratisyen doktor, ya da normal insan bile bunu bilir. Maskeyi takacaksın en baştan. Sosyal aralığı ondan sonra yapacaksın. Bu virüs plak değil ki. Bu virüs veba değil; yaklaşma uzaklığı koyacaksın. Bu virüs solunum yoluyla geçen virüs. Sen de takacaksın. Ben de takacağım." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal