Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

"Mehmed Bir Cihan Fatihi" Dizisini Geziciler Çekiyor

Aydın Doğan'ın patronu olduğu Kanal D'de yayınlanan "Mehmed Bir Cihan Fatihi" dizisinin "Zulüm 1453'te başladı" diye İstanbul'un fethine dil uzatan Gezi çapulcularının çektiği öğrenildi.

21.03.2018-13:58 - (Son Güncelleme: 21.03.2018-14:03) "Mehmed Bir Cihan Fatihi" Dizisini Geziciler Çekiyor

2-3 tane ağaç bahanesiyle Hükümet'e sivil darbe girişimi olan Gezi kalkışmasında yer alan çapulcular, bu milletin üzerinden cebini doldurmaya devam ediyor. Gezi destekçisi Aydın Doğan'ın kanalı Kanal D'de yayınlanan "Mehmed Bir Cihan Fatihi" dizisiyle ilgili yeni bir skandal ortaya çıktı.

SENARİSTİ GEZİCİ ÇIKTI

Bu milletin en büyük kahramanlarından biri olan Fatih Sultan Mehmet Han'ın anlattıldığı iddia edilen "Mehmed Bir Cihan Fatihi" dizisinin İstanbul'un fethine dil uzatan Geziciler tarafından çekildiği öğrenildi.

Gezi'de Emrah Serbes ile bir fotoğrafta boy gösteren senarist Ercan Mehmet Erdem'in, Türk bayrağının yakıldığı ve "Zulüm 1453'te başladı" sloganlarıyla Fatih Sultan Mehmed Han'a dil uzatıldığı Gezi kalkışmasının bir neferi olduğu ortaya çıktı.

Gezi'ye destek veren paylaşımlarıyla ifşa olan Gezici senarist Erdem Twitter'da @emerdem kullanıcı adlı hesabını kilitlediği ve fotoğraflarını da kaldırdığı görüldü.

İşte Gezici senarist(soldaki) Ercan Mehmet Erdem'in Emrah Serbes ile beraber Gezi kalkışmasındaki fotoğrafı:

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;