Mehhmet Özhaseki Ankara Mitinginde 5000 Projeyle Alnının Açık, Yüzünün ''AK'' Olduğunu söyledi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki Büyük Ankara Mitingi'nde 30 kişilik bir ekiple aylar süren bir çalışma yaptıklarını, Ankara'yı yönetmeye 5000 farklı projeyle geldiklerini ifade etti.

23.03.2019-16:35 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-15:54) Mehhmet Özhaseki Ankara Mitinginde 5000 Projeyle Alnının Açık, Yüzünün ''AK'' Olduğunu söyledi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki Büyük Ankara Mitingi'nde halka seslendi. Konuşmasında Mansur Yavaş'ı Özhaseki, ''Belediyeciliği bilmiyor buradan ilan ediyorum, bir tek projesi yok.'' diyerek eleştirdi.

21 YILLIK BELEDİYE TECRÜBEM VAR

Mehmet Özhaseki, belediyecilik anlamında tozlu yollardan geçtiğini ve sıfırdan en tepeye getirdiği belediyelerin durumunun ortada olduğunu, Yavaş'ı belediyeclik bilmemekle eleştirdi.

BU İTTFAKIN İÇİ DE DIŞI DA KİRLİ

''İçinde ne var herkes biliyor ama çıkıp anlatmaktan utanıyorlar.'' diyen Özhaseki, ''Madem ortaksınız ortaya çıkın da millete utanmadığınızı gösterin. Artık herkes biliyor sizin yoldaşlığınızı.'' dedi.

SAHTE SENET OLAYI

Sahte senetlerle para temin etmeye çalışan bir adamın Ankara'ya yakışmayacağını söyleyen Özhaseki, siyasi hayatı boyunca bir kez bile disiplin cezası almadığını alnının açıkk, yüzünün ''AK'' olduğunu söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal