Meclis'te Dikkat Çeken Görüntü! Uzun Süre Sohbet Ettiler

TBMM'nin bugünkü açılış oturumunda ortaya ilginç görüntüler çıktı. MHP'den olaylı bir şekilde ayrılan İYİ Partili Koray Aydın, Devlet Bahçeli'nin yanına giderek samimi bir şekilde tokalaştı. İkili yerlerine oturmalarının ardından da bir süre sohbet etti.

07.07.2018-16:20 - (Son Güncelleme: 07.07.2018-16:24)

Seçimlerin sonrasında 600 milletvekili bugün Meclis'te yemin ediyor. Yemin töreninde Meclis renkli anlara da sahne oluyor. MHP lideri Devlet Bahçeli ve MHP'den olaylı bir biçimde ayrılıp İYİ Parti'ye geçen Koray Aydın bugün Meclis'te bir araya geldi.

Bahçeli ve Koray Aydın'ın samimi bir biçimde tokalaşmaları gözlerden kaçmadı. Koray Aydın Meclis'te Bahçeli'nin yanına gitti. Tokalaşmak için el uzatan kişinin Koray Aydın olduğunu fark eden Devlet Bahçeli şaşkın bir biçimde ayağa kalkarak Aydın'ın elini sıktı. Bahçeli ve Aydın'ın konuşması yerlerine oturmalarının ardıdnan da devam etti.

İSTİFA KRİZİ

Bahçeli, MHP'den istifa ederek İYİ Parti tarafına geçen Koray Aydın için "İstifa tek taraflı karardır, partimiz bakımından hayırlı olmuştur. 2019'daki bir adaylık için şimdiden isim veriyorsa birilerini hava boşluğuna atıp yerine geçmeyi düşünüyordur" demişti.

MHP'li muhaliflerden Trabzon Milletvekili Koray Aydın da Bahçeli için "Partili Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ülke tek adama devredilmiştir, buna destek olan MHP'de de tek adamlık olmuştur. MHP tek bir ismin partisi durumuna gelmiştir. Ortada kala kala MHP'nin adı ve mahsun üç hilali kalmıştır. Bunun ismi demokrasi olamaz. Bunun ismi ülkücülük olamaz. MHP'ye duyulan güven halk tarafında yerle bir edilmiştir. Bunu yapmaya kimsenin hakkı ve gücü yoktur" ifadelerini kullanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal