Meclis Başkanı Şentop'tan Eleştirilere Cevap: Gündemde Acil Bir Şey Yok

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, "AVM'ler açık Meclis neden kapalı?" sorusuna, "AVM'lerle TBMM bir mi? Şu dönem acil bir şey de yok. Eğer gündemde önemli ve acil bir durum varsa, hemen çağrı ile toplanabilecek durumda." diyerek cevap verdi.

13.05.2020-11:03 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-10:56) Meclis Başkanı Şentop'tan Eleştirilere Cevap: Gündemde Acil Bir Şey Yok

Coronavirüs süreci kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi 15 Nisan'da faaliyetlerini askıya alırken, hafta başı normalleşme sürecinin ilk adımları atıldı. AVM'lerin açılması gündemde geniş yer bulurken, birbirini tamamlayan sorular da art arda geldi. Özellikle, AVM'lerin açık, TBMM'nin kapalı olması ciddi bir gündem oluşturdu. TBMM Başkanı Mustafa Şentop konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'ya açıklamalarda bulunan Şentop, "Hiç AVM ile TBMM mukayese edilebilir mi? Komik buldum bu söylemi. Ayrıca TBMM kapanmış değil ki, milletvekili arkadaşlarımız salgının en yüksek olduğu dönemde bile çok yoğun bir çalışma içine girdi. Sonrasında da çalışmalarına ara verdi. Şu dönem acil bir şey de yok. Eğer gündemde önemli ve acil bir durum varsa, hemen çağrı ile toplanabilecek durumda. Yanlış bir yaklaşım…" ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal